2017. augusztus 24., csütörtök

TOP 5 Sandra Bullock film


Sandra B. az egyik kedvenc színésznőm; tehetséges, karizmatikus, és szinte változatlan energiával veti bele magát az újabb és újabb projektekbe. 
A lista szubjektív; még én sem vagyok biztos benne, hogy jól döntöttem-e. Nagy erőfeszítések árán válogattam ki, és állítottam sorrendbe a következő filmeket: 5.


Féktelenül (1994)


Izgalmas krimi, érdekes nyomozással, tapintható feszültséggel. Sandra remekül hozza Annie karakterét. A sofőrt meglövik, neked kell a volánhoz ülni, de vigyázz! Ha lassítasz, robban a busz. Mindenképp nézzétek meg, ha még nem láttátok.
Egy kisebb adrenalin löket. 
4.


Két hét múlva örökké (2002)


Ezt a filmet csak egy-két éve láttam először, de rögtön utat tört magának a kedvenceim közé. A magyar cím miatt először féltem, hogy valami nyálas történetet kell végig szenvednem, de szerencsére kellemesen csalódtam. Hugh Grant és Sandra párosa egyszerűen fenomenális, újra és újra meg tudnám nézni anélkül, hogy ráunnék. 3.


Nász-ajánlat (2009)


Sandra Bullock ebben a filmben egy karót nyelt, munkamániás főnököt alakít Margaret-et. A nő kamuból eljegyezteti magát egyik alkalmazottjával (Ryan Reynolds) – aki egyébkén ki nem állhatja őt -, hogy az országban maradhasson, ugyanis a főnökasszonynak lejárt a vízuma, és ha nem tesz valamit sürgősen, vissza kell költöznie Kanadába.
Felettébb szórakoztató, és közben nagyon aranyos, érzelmes történet. Margaret igazi személyiségfejlődésen megy át, Sandra remekül alakít.
Megérdemli az ezüstérmet a film.

2.


 Átkozott boszorkák (1998)


Imádom, imádom, imádom! Varázslatos, minden értelemben. A hangulata magával ragadó, a karakterek elbűvölőek, a történet sokrétű és elgondolkodtató. Érzelmekkel teli, bűbájos történet. Számomra igazi klasszikus.
Mindenképp nézzétek meg, és hagyjátok, hogy beszippantson a mágia.
( Csak ne ugráljatok le esernyőkkel a tetőről ;) )

SPOILER!

A film vége

1.


Beépített szépség (2000)


Ki gondolta volna, mi? Ezen a filmen nőttem fel, ha nem láttam minimum hússzor, akkor egyszer sem. Zseniális, Sandra karaktere iszonyat szórakoztató, fenomenális az attitűdje.

Az "Itt suhanok, nem látja?" jelenet egyszerűen megunhatatlan.
Plusz egynek még megemlíteném a Női szerveket (2013), mert vicces, és mert csak. Nem egy remekmű, de könnyed szórakozásnak mindig jöhet.
(Meg nem mondanám benne Sandra korát.)
Nektek melyik Sandra B. film a kedvencetek? 


- Cherry
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése