2017. március 10., péntek

Spontán kiakadás az erkölcstelen tömegközlekedőkreSpontán kiakadás turném második szakaszához érkeztem, amelyben egy történetet szeretnék elmesélni, ami a minap történt velem, és azóta is borsódzik tőle a hátam. 
A szövegben nem próbálok szépíteni, de az esetleges sértő szavakat kicsillagozom. 
A történetben megnevezem a szereplők népcsoportját, de nem rasszizmusból, mindössze a teljesség kedvéért.

Mostanság többször is utaztam azzal a busszal, amin az eset történt; elég hosszú távolságot jár be, általában háromnegyed órákat szoktam rajta zötykölődni. 
Az említett napon éppen hazafelé igyekeztem egy fárasztó nap után, jó lett volna ha le tudok ülni, de cirka fél órát utaztam állva, tömegnyomorban, a térdemben elég erőteljes fájdalommal (éppen kúrálom, de féltem, hogy egyszer csak összecsuklik.) Ezt csak azért mesélem el, hogy átérezhető legyen a tömegiszonyom keltette alapvető feszültség, ami minden perccel egyre csak nőtt bennem.

Egy megállónál lett volna esélyem átszállni egy villamosra, de úgy gondoltam: kibírom, most már nem adom fel.
Istenem, mekkora hiba volt.
Nem sokkal ezután felszállt a buszra egy roma nő és annak fehér (gádzsó?) barátja. Épp mellettem találtak helyet, és elkezdték nagyban nyalni falni egymást, de elég erőteljesen.
Rólam tudni érdemes, hogy a publikus helyen történő csókolózást, én közszemérem sértés címen pénz, illetve letöltendő szabadságvesztéssel büntetném, mert gusztustalan és irritáló. 
Na már most, ez a jelenet kicsit durvább volt egy mezei csókváltásnál: nyakcsók, szemérmetlen enyelgés, én meg ott álltam tőlük tíz centire és próbáltam nem rosszul lenni. 
Gondoltam, basszus ezek itt a végén még egymásnak esnek, és, mint kiderült, nem voltak alaptalanok a félelmeim, ugyanis pár perc múlva, mikor ismét rájuk tévedt a tekintetem, olyat láttam, amit nagyon nem akartam. A nő konkrétan a pasi f*rkával játszadozott a nadrágján keresztül. 
Ez volt az a pillanat, mikor én nagy erőkkel rátapadtam a leszállásjelző gombra és a következő megállóban úgy lőttem ki a buszról, mint, akit valami sorozatgyilkos üldöz, hányingertől elsápadva. 
Elgondolkodtam, hogy vajon hány megálló múlva kezdtek volna el d*gni, és vajon ilyesmiért fel lehet-e jelenteni valakit, mert az egy dolog, hogy én kikészültem tőle, de azon a buszon több kisgyerek is utazott, könyörgöm! Ez beteg!

Szóval, kedves hippik és szélsőséges liberálisok, mielőtt random közösülni kezdenétek egy tömegközlekedési eszközön, kérlek vegyétek figyelembe, hogy némelyikünknek kicsit magasabban van az erkölcsi mércéje, mint másoknak. Köszönöm!

- Cherry
4 megjegyzés:

 1. Hasonló élmények engem 14-15 évesen akasztottak ki, azóta valahogy túl tettem magam az ezeken... Igaz engem nem csak a buszon rázott a hideg. Parkban, bevásárlás közben, strandon(!!)... fel nem tudom fogni, hogy valaki ilyen intim dolgot, hogy képes mások előtt zavartalanul művelni.

  Másrészről a buszokon nekem sokkal komolyabb problémáim voltak, egészen addig amíg össze nem szedtem magam, hogy képes legyek a helyzetnek megfelelően reagálni. Nem egyszer sápadtam le, amikor a jármű kanyarodásából, fékezéséből adódóan valaki "véletlenül" a seggemet markolta meg, vagy épp a farkát dörzsölte a vállamnak, amikor sikerült ülőhelyet fognom.

  Tény, hogy ezek mind nagyon kellemetlen élmények... és biztos te is jó sokáig emlékezni fogsz még erre, de ha esetleg a jövőben valami komolyabb dologba is belefutsz, akkor nyudotan szólj a sofőrnek. Neki kötelessége intézkedni. Saját tapasztalatból mondom az utasok nem túl segítőkészek... beindul a tömegeffektus, és mindenki úgy tesz, mintha nem is történne semmi. Pedig ami felháborító azt nem kell eltűrni :D

  VálaszTörlés
 2. Gusztustalan emberek..
  Nem igaz, hogy nem tudják visszafogni magukat.

  VálaszTörlés
 3. Igazad van csajszi de tökre

  VálaszTörlés
 4. Teljes mértékben egyet értek a véleményeddel! Nekem már attól borsódzik a hátamon a hideg, ha az utcán valakik néhány szájra puszitól, vagy esetleg szolidabb csóktól több szolgáltatást nyújtanak a párjuknak. Ember....ezek személyes dolgok,a hálószobába, vagy minimum a lakás falai közé valók, nem pedig közszemlére.
  Arról nem is beszélve, mikor valaki nyíltan elégíti ki a másikat. Sajnos ilyennek én szemtanúja s voltam, már ameddig bírtam, hogy a villamoson a srác ujját mondhatni meglovagolta. Visszataszító amit egyes emberek nem szégyenlenek előadni.

  VálaszTörlés