2016. június 10., péntek

Monster boy 30 day challenge #7

Hetedig napSzellem/Fantom

Cherry:

Az én választottam Pete Pumps a Ginban Kaleidoscope-ból. Nagyon szerettem ezt az animét, és a karakterek is nagyon viccesek voltak. Örök emlék marad, hogy Pete utálja a paradicsomot. Ha megszáll egy szellem, és kiűzni nem is tudod, egyél olyat, amit utál, hogy kínozhasd szerencsétlent.
Sok bonyodalommal járhat, ha lány létedre megszáll egy fiú szelleme és mindent lát és hall, amit te látsz és te hallasz. De segítségedre is lehet dolgozatoknál, na és persze a koreográfiádban.

Pete egy pilóta volt és egy légi bemutatója rosszul sült el, halála pillanatában a szelleme megszállta Tazusat, aki pont egy Tripla Lutz közepén volt egy fontos versenyen, elesett, elvesztette az eszméletét, mikor magához tért, Pete már a része volt, bár csak kicsit később szerzett tudomást róla. 

Tia:

Mivel nem nagyon ismerek szellemeket/fantomokat vagy legalábbis nem ugrik be senki, választok ide egyet a Harry Potterből. :D Még hozzá Hóborcot, aki egy vicces kis kísértet, persze ha nem rajtad/veled szórakozik éppen. Főbb jellemzői az önimádat, szemtelenség és legkedveltebb hobbija a roxforti tanárok és diákok megtréfálása.
Hát mivel a filmekben valamilyen oknál fogva nem szerepelt, ezért képet nem találtam róla csak egy-két fanartot szóval, ami a legszimpibb volt azt teszem ide. A művész nevét nem tudom, de remélem, nem veszi zokon, hogy felhasználtam az alkotását. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése