2016. június 9., csütörtök

Monster boy 30 day challenge #5

Ötödik nap
Vámpír:

VIGYÁZAT TÚL SOK SZEXISÉGET TARTALMAZ!!  :3      

Cherry:

Szóval, megint csalok egy kicsit, mert a drágám nem egészen vámpír, ugyanis hibrid, de ki haragudna rám, ha közben nézheti őt :D 
Klaus Mikaelson. 
Klaus egy az Ősök közül, félig vámpír, félig vérfarkas, nehezen bízik meg másokban, nála a cél legtöbbször szentesíti az eszközt. Heves, intenzív érzésekkel rendelkező művész, gyilkos, testvér, apa és városalapító. Sok negatív dolgot lehet róla mondani, de egyszerűen nem lehet utálni. Akit szeret, azt tényleg szereti, teljes szívével és bármit megtenne érte. Egy szilánkokra tört szívű kis pszichopata. Erről mindig ő jut eszembe:

Favorite character: *smiles*
Me: aw that's my baby
Favorite character: *kills several people*

Me: aw that's my homicidal baby
Tia:

Hát igen Klaus Mikaelson. Én is őt írnám, de mivel Cherry már jellemezte, amivel teljesen egyetértek, és még annyit tennék hozzá, hogy amikor megszólal, elolvadok, mint a napon felejtett fagyi. Egyszerűen öröm mikor beszél, még ha éppen halálosan is fenyeget másokat vagy hasonló. Na, de mivel ő már itt van, ezért a második kedvenc vámpíromat írom ide. Eric Northmant. Kicsit pszichopata és a cél nála is mindig szentesíti az eszközt. Egy ügyes kezű gyilkos, aki szintén érzelmileg törött, éppen ezért szereti tettetni, hogy ő milyen kemény, gonosz szörnyeteg, de mint kiderül, igenis van egy érző, maci szívű oldala.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése