2016. június 30., csütörtök

Monster boy 30 day challenge #25

Huszonötödik nap

Tündérmesén alapuló:

Cherry:

Sok olyan kategória volt, ahol az volt a probléma, hogy nem nagyon tudtam kit írni, most viszont a bőség zavarával küszködöm. Legszívesebben Hookot írnám a Once Upon a Time-ból, de ő nem szörny (egy darabig Dark One volt, de ezt leszámítva ember).
 Oh, meg is van a szó szerint vett szörnyem. Kyle Kingsbury a Beastly-ből, ami egy könyv és egy film is egyben, a Szépség és a szörnyeteg modern feldolgozása. Az könyvben Kyle borzalmas természete és viselkedése miatt egy valódi - a Disney meséből ismert - szőrös, állatszerű szörnyé változott, míg ezt a filmben kicsit szebb köntösbe öltöztették (nem biztos, hogy a történet javára.) 

Mikor először találkoztam vele nem tudtam róla, hogy film készül belőle, ezért, mikor megláttam és rájöttem, hogy Alex Pettyfer játssza a főszerepet (*.*) hát, az egy fantasztikus meglepetés volt, íme, a filmváltozat Kyle-ja:Tia:

Én ugyan nem hagyományos tündér mesét választottam, hanem egy Disney plusz Pixar mesét, (ami az egyik kedvencem még a mai napig is) a Szörny Rt.-t, abból pedig a híres rémítgető párost Sullivant és Mike-ot. 
Ők szó szerint szörny fiúk, szóval remélem megfelelnek ebbe a kategóriába, ha nem az se baj, mert én akkor is őket választom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése