2016. június 6., hétfő

Monster boy 30 day challenge #2

Második nap:


Fear into fantasy: Ez én úgy értelmeztem, hogy olyan fantasy történet vagy karakter, amitől/akitől féltem, félelmetes volt.

Cherry: 

Nekem rögtön egy könyvélmény jutott eszembe: Pokoli báléjszakák: A virágcsokor. Spoiler!

Will
 a történet második felében élőhalott, ezért gondoltam beleillik a szörny kategóriába. Nem tudom, hány éves voltam, mikor ezt olvastam, de ettől a történettől nagyon féltem (azóta is imádom). Emlékszem, nyaraltunk. Egyik este egyedül mentem vissza a szállodaszobánkba és elkezdtem olvasni ezt a sztorit... ez volt az első olyan olvasmányom, ami meg tudott ijeszteni. Ebből tanultam meg, hogy a kívánságoknak mekkora ára van és, hogy nagyon, nagyon, nagyon alaposan meg kell fontolni, milyen szavakat használunk vágyaink megfogalmazására. 

Mivel Willről nem találtam fanartot, egy random undead képet hoztam, hogy ne maradjatok illusztráció nélkül. 

Tia:


Hát ide kapásból tudok két embert is a Hemlock Groveból, Roman és Peter. Annak ellenére, hogy a jó fiúk csapatát erősítik, és hiába néz ki mindkettő iszonyat jól, nekem feláll a szőr a hátamon tőlük. Mindkettő karaktert szeretem, de egyszerűen futkározik a hideg a mindenemen a részek alatt. Mondjuk ehhez a sorozat hangulata is hozzá segít, de Peter ocsmány átváltozása meg Roman pszichopatizmusa (igen tudom nincs ilyen szó) just creeepyy!!! (Ja és annak, aki nem tudná Peter vérfarkas, Roman meg egy vámpírokhoz hasonlatos fajból származó lény, amit upirnek hívnak. )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése