2016. június 22., szerda

Monster boy 30 day challenge #18

Tizennyolcadik nap

Városi legendából

Cherry:


Miért van az, hogyha városi legendára gondolok, rögtön női alakok jutnak eszembe, mint például Bloody Mary? Valahogy a mitikus, nem fizikális/trancsírozós, hanem pszicho-horrorról mindig a hosszú, fekete hajú szellemlányok jutnak eszembe, na de ide egy hím kell, ezért választok egyet. Bár ez csak vészmegoldás, egyáltalán nem vagyok megelégedve vele, de mivel mást nem tudok: Slenderman.Tia:
Hát nem nagyon ismerek városi legendákat, de biztos láttam/hallottam már én is horror filmekben/sorikban vagy valahol, de azok ezek szerint nem voltak túl emlékezetesek, mert egy sem jutott eszembe, így keresgéltem egy kicsit a neten és találtam párat.
A Char Man története a legszimpibb. A Californiai Ojai Valley nevű kisközösségétől származik miszerint a közeli erdőben tűz ütött ki fent a hegyekben, ahol egy férfi és a fia laktak. A házukat felégette a tűz az apa meghalt és a fiú súlyos égési sérüléseket szenvedett. Mire a segítség megérkezett, addigra a fiú az átéltektől és a fájdalomtól teljesen begolyózott és az apja testét (már ami megmaradt belőle) felkötötte egy épségben lévő fára és letépkedte róla az égett bőrt. Mielőtt segíthettek volna a fiún az elmenekült, eltűnt senki nem látta többé és a testét sem találták meg. Ezek után életre kelt egy olyan pletyka, hogy ha valahol az erdő közelében kocsikázol, vagy az erdőben túrázol, akkor az égett fickó elő jön rejtekéből és megtámad, a bőrödet lenyúzza és magával viszi sajátjaként.
Hát ennyi lenne szerintem egészen jó kis horror sztori és tipikus kis amcsi városi legenda.
Ha rákerestek a neten (csak angol oldalakat találtam) akkor többféle verziót is találhattok, de mindnek hasonló vége van. 


Itt egy kép szerintem ez illik is hozzá (nem tudom, milyen filmből van csak kerestem egy égett embert):


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése