2016. június 5., vasárnap

Monster boy 30 day challenge #1

Sziasztok! 
Egy 30 napos kihívással jelentkezünk, amely ma veszi kezdetét. 
A kihívás a Monster Boy névre hallgat, vagyis magyarul: Szörny Fiú. Ez eredetileg egy tumblr, rajzos kihívás, de mivel nem csörgedezik Picasso vér az ereinkben, úgy gondoltunk, mindenki jobban jár, ha ezt írásban oldjuk meg. 
Reméljük tetszeni fog!Első nap: 


A Monster boy kihívás első napján, ki kell választanunk a kedvenc szörnyünket.
Mivel szabályzat nincs a feladathoz, a szörnyet én a saját meglátásom szerint értelmeztem:

Cherry:

Félreértés ne essék, én nagyon szeretem ezt a karaktert - bár elég megosztó jelenség -, a fan klubjába tartozom. Mivel sokan szörnynek nevezik, és az ereiben csörgedező démonvér miatt, talán bele is illik a kategóriába, az én választásom Jonathan Christopher Morgenstern, alias Sebastian.
Tudom, hogy rengeteg szörnyű dolgot művelt, de én ezért a szüleit hibáztatom. Mindkettőt. És persze a démonvért. Esélye sem volt normálisan felnőni. Jobb sorsot érdemelt volna, én nagyon szerettem.


Tia:

Én szörnyemnek a Penny Dreadfulban megalkotott Teremtményt választom, amit ha nem is a PD-nek köszönhetően ismer valaki, Frankenstein szörnyeként már egyből beugrik a feltámasztott kis fura figura. 

Külsőre ugyan nem hasonlít egy szörnyre, sőt egy-két apró furcsaságot leszámítva teljesen emberi, de szerintem tett annyi durva dolgot, feltámadása óta, hogy lehet szörnyként emlegetni. Ennek ellenére én szimpatizálok vele, mert, bár tud tenni kemény dolgokat, van egy emberi oldala is. Szóval egészen szerethető fickó, de mivel Victor is csak szörnynek hívja, ezért én is ide tenném.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése