2016. május 5., csütörtök

Első rendelésem Bookdepositoryról


Sziasztok, Cherry vagyok, könyvfüggő.

Ha minden igaz, a Moly.hu szerint 79 olvasatlan könyvem van...

Év elején megfogadtam, hogy leállok a rendelgetéssel, de aztán jött egy nyelvvizsga, ami következtében az idegességtől és az 50%-os akciótól elgyengültem és megejtettem első rendelésem a Bookdepositoryról.

Három könyvet vettem:

Amanda Hocking: Wake
Amanda Hocking: Lullaby

Paula Brackston:  The Winter Witch

Utóbbit azért, mert nagyon tetszett a címe és gyönyörű a borítója. (Legalábbis szerintem)

A rendelés folyamata:

Nagyban megkönnyítette a döntésemet - hogy rendeljek-e vagy sem -, hogy, bár a csomag Angliából jött, nem volt postaköltség.

A rendelést április 22.-én adtam le, a feldolgozás 4 nap volt, így a csomagomat 26.-át indították útjának és ma, május 5.-én érkezett meg szerény hajlékomba.

Az első, ami meglepett a könyvekkel kapcsolatban, az a vastagságuk volt. 
A Wake 304 oldal. Most hasonlítsuk össze ezt a 304 oldalt a magyar kiadású 300 oldalas The DUFF című könyvvel:Nagyon kis vékony a hosszához képest. Rendeltem már külföldről könyvet, ezért tudom, hogy eltérőek a könyvek méretei a mieinktől, példának okáért ott van Katie Alender: From Bad to Cursed című könyve (A Bad girls don't die folytatása), ami 442 oldal. Összehasonlítva a magyar 300 oldalas könyvvel ismét csak meglepetés érhet minket:


Szinte pontosan ugyan akkora. Viszont, míg a From Bad to Cursed-nél ezt kompenzálja az, hogy a könyv súlyilag elég nehéz, a Wake-nél nem ez a helyzet, a könyv, amellett, hogy vékony, nagyon könnyű is. Valószínűleg más papírt használnak, vagy valami ilyesmi. 

A bookdepository meglepett három színezős könyvjelzővel is, nagyon kis cukik:A könyvek:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése