2016. március 19., szombat

Ha választanod kellene kihívás

Sziasztok! 
Ma hoztunk nektek egy újabb kihívást, de ezúttal nem könyvekről csak, egy kis szórakoztató jellegű valamicskét. Ha van kedvetek csináljátok meg ti is és küldjétek el komiban a válaszaitokat. 
Sima betű - Cherry
Dölt betű - Tia

1. Ha választanod kellene melyik világban élnél szívesebben, egy olyanban ahol nincsenek problémák vagy egy olyanban, ahol te uralkodsz?

Egy olyanban, ahol én uralkodnék. Lehet, hogy hatalmas felelősség lenne, de egy problémák nélküli világ őrjítően unalmas lehet, nem tudnék egy ilyenben élni. 

Én egyértelműen a probléma mentes világot választanám, egyrészt, mert akkor tök nyugis, boldog élete lenne mindenkinek, (talán még a világbéke opció is fenn állna, így), másrészt meg sosem vonzott az uralkodás.

2. Ha választanod kellene, akkor inkább eltöltenél két hetet egy álom vakáción vagy egy hetet bárkivel a világon?

Két hét álomvakáció, mert nem vagyok társasági ember, inkább egyedül élvezek valamit dupla annyi ideig, mint valakivel fele annyi ideig, mert hiába imádnám azt az embert, akivel épp vagyok, ott van a lehetőség, hogy két nap után összeveszünk valamin és máris el van szúrva életem legnagyobb élménye.

Hát szerintem az egy hetet bárkivel opciót választom. Mennyire király lenne már, ha például az egyik kedvenc színészemmel tölthetnék egy teljes hetet? Még csak a gondolat gyönyörűségébe is belehalok.

3. Ha választanod kellene, repülni tudnál vagy gondolatolvasó lennél?

Repülnék, mert fantasztikus érzés lehet és imádok utazni, ezzel a képességgel pedig könnyedén eljuthatnék bárhova. A gondolatolvasástól egy idő után megőrülnék. Persze, ezzel a képességgel sok olyan infóhoz juthatnék, amit felhasználhatnék a saját javamra, de ismerem magam és tudom, hogy nem vagyok olyan rafkós, hogy bárkit is fenyegessek bármivel. 

Hát ez fogós kérdés, mert mindig is szerettem volna mindkettőt, de maradok a repülésnél. Egyrészt hasznos lehet, ha esetleg leesnék, vagy lelöknének valami magas helyről, másrészt mi van ha a gondolat olvasást nem tudnám irányítani? Nem hinném, hogy túl kellemes lenne, ahogy mások legjelentéktelenebb gondolatai is a fejedbe tolakodnának.

4. Ha választanod kellene többit időt vagy több pénzt szeretnél?

Attól függ, ha az idő azt jelenti, hogy örök élet, akkor az, de ha annyi, hogy kapnék pár plusz évet, akkor a pénz, mert a pénzzel megvalósíthatom az álmaimat, de ha nincs ilyen lehetőségem, akkor plusz pár évvel sem megyek semmire. 

Több pénzt, mert ha teszem, azt milliárdos lennék a világ minden pénzével, akkor a világ minden ideje az enyém, mert nem kell napi nyolc órát (vagy még többet) melózással töltenem, mert bőven meg van a pénzem az élethez.

5. Ha választanod kellene piercing vagy tetkó között melyiket csináltatnád?

Huh, hát ez jó kérdés. Lássuk csak: akartam már tetkót, de szörnyen döntésképtelen vagyok, hogy mit is hova. Nem tudom piercingnek számít-e, de voltak plusz lukak a fülemben (3 db), de már benőttek. Szóval annak ellenére, hogy a piercinget bármikor kivehetem, inkább a tetkót választom, mert nem hordok ékszert.

Ömm.. hát nem tudom, néha rám tör a vágy, hogy szeretnék tetkót, de aztán eszembe jut, hogy azt többet le nem szedik rólam és ilyenkor mindig meggondolom magam, szóval inkább piercing, mert az eltávolítható.

6. Ha választanod kellene, akkor egy visszajátszás vagy egy szünet gombot kérnél az életedhez?

Egyetlen egy olyan dolog van az életemben, amit tényleg megbántam, de annyit nem ér, hogy elpazaroljak egy stop gombot, mert szünetre sokkal nagyobb szükségem lenne.

Azt hiszem a visszajátszás gombot választanám, mert ha elrontok valamit, akkor egyszerűen csak vissza megyek és tádá volt hiba, nincs hiba. Plusz, ha csak újra szeretnék élni egy adott pillanatot megnyomom a gombocskát és kész is. 

7. Ha választanod kellene, hogy csak suttogva vagy csak kiabálva tudsz beszélni életed végéig, hogyan döntenél?

Suttogva, mert azért nem néznének annyira hülyének az emberek. Ki akarna élete végéig kiabálni? Elmebajosnak néznek, megutálnak, és be is rekedsz. A suttogáshoz meg hordhatsz magaddal kihangosítót. 

Hát nem tudom, mert egyik sem túl szerencsés dolog, de legyen a kiabálás, legalább jó színházi színész lennék, mert nem lehetne panasz a halk beszédemre. 

8. Ha választanod kellene, akkor egy hónapig internet vagy autó nélkül élnél?

Mivel se autóm, se jogsim, ezért egyértelmű, hogy az internetet választom. Az internet számomra olyan mint a víz, három nap után meghalnék nélküle. 

Hát nincs autóm, szóval maradjon minden, így, mert a netemet nem adom.

9. Ha választanod kellene, akkor inkább ülnél vagy állnál napközben életed hátra lévő napjain?

Ülnék, iszonyat lusta vagyok, nem tudok sokáig állni, már egy ünnepség is kisebb gondot jelent, nem hogy a hátralévő életem...

Mivel alapvetően lusta személy vagyok, ezért a belsőm azt súgja, hogy az ülsét válasszam, de akkor lehet, hogy akkor túlzottan korlátozva lennék, szóval inkább állok.

10. Ha választanod kellene, akkor énekelnél minden szót vagy inkább mindig rímekben beszélnél?

Rímekben beszélnék, mert az vicces. Énekelni nem tudok, szóval elég kényelmetlen lenne a környezetemnek, ha minden szavamat megpróbálnám elnyökörögni.


Egyértelműen a rímbeszélést választom, imádom rímeket, plusz senki nem járna jól azzal, ha énekelve beszélnék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése