2015. február 1., vasárnap

Wendy Snowrdrop: Véres liliom kritika

Az első dolog, ami megfogott engem ebben a blogban, az a cím volt. Egyszerű, letisztult és megadja az alap hangulatot, akárcsak a design. Aztán nekiálltam olvasni és még inkább magával ragadott.

 A szöveg olvastatja magát, nincs semmi, ami kizökkentené az embert. Minden 0.5-ik fejezet után nőtt bennem a feszültség, és nagyon- nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hozol ki ebből a történetből.

A hangulatot, amit megteremtettél, nem tudom elégszer dicsérni. Annyira jól megalkottad a főszereplőlány karakterét, hogy az ember néha úgy érzi olvasás közben, mintha önéletrajzi könyvet lapozgatna, egy tényleg létező személyről.

Bloom egy különleges lány, benne van az emberi törékenység, de ezzel szemben a lelke nagyon erős, és a legnehezebb döntéseket is teljes határozottsággal hozza meg. Nem mondom azt, hogy példakép, mert nem az, de azt a kevés lehetőséget, amit az élet adott neki, nagyon jól használja fel.
Fogalmazási problémák nincsenek, a helyesírásod jó.

Csak annyit tudok mondani, hogy így tovább! Forgatókönyvnek is simán elmenne, nem bánnám, ha a jövőben a mozikban látnám ezt a történetet. Kíváncsi lennék, hogy meg tudnák-e teremteni ezt a légkört a vásznon is.

- Cherry

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése