2015. február 21., szombat

Pretty Pointless Posts kritikaSzia Reeka!

Mikor először megláttam a blogodat, az a szó jutott eszembe, hogy bájos. Szerintem a design-ra ez a megfelelő kifejezés. Hangulatos, aranyos, jó ránézni. Remekül megszerkesztett. A színe és a pöttyös, csipkés megoldás otthonos hangulatot teremt. Az egész oldal rendezett és könnyen átlátható.

A bejegyzések egyediek, ötletesek, olyanok, amik tényleg érdeklik a lányokat/nőket. Jó, hogy gyakran hozol új posztokat és nem csak kis szösszeneteket, hanem rendesen kidolgozott témákat.

Az fogott meg benne leginkább, hogy saját tapasztalat alapján írsz, és saját képekkel illusztrálod azt, amit épp kipróbáltál. A véleményedet nyíltan kimondod, és a szöveg stílusa is olyan, ami közel engedi az olvasókat. Ha irodalom órán lennénk, azt mondanám, hogy a nép nyelvén írsz. Nem nyomod le a száraz szöveget az emberek torkán. Írsz magadról is, ami szintén hozzájárul ehhez a bensőséges hangulathoz.

Összességében, nem tudok negatív dolgot mondani. A blog kinézete megfogja az embert és arra készteti, hogy maradjon és olvassa el a bejegyzéseket. Csak így tovább! -Cherry

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése