2015. február 8., vasárnap

Interesting post kritika

Szia, Bianka!


Mivel eddig nincs fenn túl sok poszt, és a meglévők sem azok az igazán kifejtősek ezért az írás stílusodat nem igazán tudom megítélni, de a helyesírásod rendben van.  

Az eddigi bejegyzések, bár hasznosak és érdekesek, még sincs bennük meg az az egyedi szikra, amire azt tudnám, mondani, hogy "igen láttam már hasonlót, de mégis ez fogott meg igazán". Vigyél bele többet magadból, írj olyat, vagy úgy amire az emberek felfigyelnek.

A design-t is fel kéne kicsit dobni, mert ha lapozgatnám a blogokat, e fölött simán átsiklanék. Szürke, fekete, fehér, de nem abban a letisztult, elegáns formában. Nem figyelemfelkeltő, és nem tudom, hogy azért ilyen-e mert azt hiszed, hogy a színes blog klisés, de ha emiatt, akkor had mondjam el, hogy nem az. Egy ilyen spontán, tippes oldalnak az a lényege, hogy vidám legyen és feldobja az ember napját. A pici pöttyös háttér pedig akut szemvibrálást okoz 10 percen belül. Figyelj, hogy a háttér, ne legyen sűrűn pöttyözött, csíkozott, vagy pici kockás. 

Ha valamikor ráérsz, szerintem nagyon jó lenne, ha a recepteket olyan képekkel illusztrálnád, amelyeken te készíted el a süteményt és írhatnál hozzá személyes tapasztalatokat, hogy ne aggódjunk, ha ez nehezen megy, vagy így meg úgy sikerül, mert előfordul. Elmesélhetnéd, te hogy szereted, öntettel vagy ilyesmi. 

Ami még zavart kicsit, hogy a köszöntő, illetve az egyik recept "elkészítés" része, olyan pici betűkkel van írva, mint a mellékhatások a gyógyszereken. Szerintem kicsit nagyobbra kéne venni.

Remélem hasznos tanácsokat adtam, és nem vettem el a kedved a folytatástól. 
Később még biztos benézek :)


-Cherry

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése