2015. február 12., csütörtök

BR.Cat - Ádám keresi Évát

Szia Cat!

A desingod nagyon szép, bár kicsit nekem furcsa, méghozzá a mozgó, táncoló lábak, miatt. Kicsit bizarr, hogy a semmiből ott van oldalt két láb és táncol. Ezen kívül nekem nagyon tetszik. Még talán a sötét alapon lévő világos betűk zavartak egy kicsit, de más kivetni valót nem találtam.
Amikor elolvastam a fülszöveget, egyből megfogott. Éppen ezért kíváncsian álltam neki az olvasásnak és azt kell mondjam, hogy imádtam. 

A írás módod nekem nagyon tetszik. Gördülékeny, izgalmas és megjeleníti az emberek előtt az eseményeket.
A helyesírásodban sem találtam különösebb kivetni valót. 
Csak néha volt egy-két elírás betű, kihagyás meg ilyen apróbb hibák, plusz volt egy-két furcsa szó használatod, mint a "vakláltam" és a "testnadrág", de igazából ezek sem zavartak, mert nagyon jól írsz.
Maga a történet pedig fantasztikusan kreatív és egyedi. Az, hogy Ádám és Éva történetét újra teremtetted és kicsit tovább értelmezted, hát le a kalappal.
Nagyon jók a párbeszédek, a leírások és az érzelmeket is jól tudod közvetíteni.
A táncos jeleneteket szinte magam előtt láttam, ahogy a vörös köpenyes fickók találka termét is és Roxanne helyzetét, érzelmi állapotát is át tudtam érezni.

A karakterek is nagyon jól kidolgozottak, életre kelnek előttem olvasás közben.
A kedvencem Ian karaktere. Egyrészt, azért, mert annak ellenére, hogy vak nem hagyja magát sajnáltatni, másrészt, mert egyszerűen imádom az ilyen stílusú pasikat. Kicsit laza, kicsit szoknyavadász, kicsit bunkó, de ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes srác. Mondjuk már akkor megfogott, mikor leírtad legelőször a külsejét. Magas, izmos, bőrszerkó, vörös póló, bőrkesztyű...hmm asszem tovább nem kell, ezt ragoznom. Az ő szemszögéből írott részeket is imádtam. Az nagyon szép volt, amikor leírtad, hogy hogyan képzeli el Roxanne-t, ahogy rásüt a nap a hajára vagy éppen mosolyog.
Aztán ott van Roxanne, egy tűzről pattant, nagyszájú, önmagáért kiálló, okos, művészlány. Egyből meg lehet kedvelni. Tetszik, hogy nem az a tipikus elesett hősnő, aki arra vár, hogy a daliás herceg érte menjen és megmenti. Sőt inkább megis veri, az egyik herceg jelöltet, Noah-t. Azon jót mosolyogtam.
És hát igen ott van Noah. A vonzó, nőcsábász, hosszú fekete hajjal és jó kis izomzattal, aki ezzel mellett még okos is és énekelni is tud.
Szóval, amit a karakterekről mondani, akarok az az, hogy nagyszerűek. 
Saját élettel, háttértörténettel rendelkeznek és nem csak úgy vannak a semmiből a sztori kedvéért, valamint rendelkeznek saját gondolatokkal, érzelmekkel.

Összességében, ez egy nagyon jól megírtörténet, ami szépen ki van dolgozva. 
Bárkinek tudom ajánlani! 
Garantáltan egy egyedi és érdekes történetet fognak olvasni. 
Velem még mindenesetre fogsz találkozni, ugyanis feliratkoztam rendszeres olvasónak. 
Kíváncsian várom a folytatást! 
Csak így tovább!

Puszil: Glamy

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Baromira jól estek a szavaid, és főleg az, amikor azt írtad, hogy külön életük van a szereplőimnek és hogy lelki szemeid előtt megjelennek a részletek! Nagyon örülök, hogy ezt gondolod! Nagyon szépen köszönöm! :) :*

    VálaszTörlés