2015. február 7., szombat

BeastBelle - Az elátkozott család - Kritika

Szia Belle!

Kezdeném azzal, hogy nagyon jó a történet.
Látszik, hogy van egy konkrét elképzelésed, amit megszeretnél valósítani és logikusan építed egymásra a dolgokat, nem pedig vaktában írogatsz és az "ahogy esik, úgy puffan" módszert alkalmazod.
Egy teljesen új világot hoztál létre, valamint új lényeket. Így elsőre nekem úgy tűnt, hogy kézben tartod a dolgokat és te irányítod a saját kis világodat, ez remélem így is marad.
A karaktereket is jól kidolgoztad. Jó, hogy minél emberibben próbálod ábrázolni őket, mikor egy teljesen misztikus világban vagyunk.
Viszont amellett, hogy megfogott a történet találtam pár kivetni valót.
Először is az írásod. Sokszor nem tudok kiigazodni, mert igazából nagyon szépen és összeszedetten írsz, de aztán jönnek, olyan részek, amiket furcsán fogalmazol meg, sokszor ismételsz szavakat vagy csak elgépelsz valamit és megtoldod pár plusz betűvel. Javaslom keress bétát, aki ezeket átnézi és segít kijavítani, mert még egyszer mondom jól írsz, jó a sztori és kár lenne, ha ilyen kis apróbb dolgok, miatt nem olvasnák.
Igazából ennyi lenne.
Nekem tetszett és ajánlom, azoknak, akik szeretik a misztikus dolgokat!

Puszil: Glamy

Ui.: Nagyon örült a fejem, mikor megnéztem a szereplők listájat, mivel imádom Colton Haynes-t és Emilia Clarke-ot, valamint megpillantottam Emillie de Ravin-t is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése