2015. január 24., szombat

Stella Juniper Stanford - Challange with 50 girls - Kritika

Szia Stella!

Amikor elolvastam az oldalsávban lévő kis ismertetőt már akkor megfogott a történet és a továbbiakban sem csalódtam eddig, mert hogy még vissza van jó par fejezet. Igen elfogom őket olvasni, mert nagyon izgalmas a sztori és egyedi, csak sajnos kevés időm van, de mindegy is kezdjük a helyesírásoddal.
Nincs vele semmi probléma. Én legalábbid nem vettem észre semmit, néhány kisebb elirás vagy ékezet hiány kivételével, de ez gondolom betudható a gépelés folyamatának. Erről ennyit ugorjunk a történetre.
Egyszerűem zseniális és egyedi. Nem mindennap fut bele az ember egy, olyan történetbe ami egy olyan férfi szemszögéből van írva, akit kidob az exbarátnője, ő pedig megfogadja, hogy bosszút áll rajta és az egész női nemen. Még hozzá nem is akarhogy. Elhatározza, hogy felszed ötven csajt és mindegyiknek összetöri a szívét. Ezt a fogadalmat pedig igen illumonált állapotban teszi.
Oliver személyiségét nagyon jól kidolgoztad. Szinte már elhittem, hogy én tényleg annak a srácnak a leveleit olvasom, amiket exbarátnőjéhez írt.
Életre keltetted a karaktert. Nagyon ügyesen írtad le a belső vívódásait.
Ugye bár először nem akarja teljesíteni, mert butaságnak tartja, de az önbecsülése végül győzedelmeskedik.
Még csak az első pár fejezetet olvastam, de már most nagyon jól szorakoztam Ollie lelkismeret vs. ego küzdelmén.
Simán eltudom képzelni egy jó kis amerikai vígjátékként.
Mindenesetre én végig olvasom, ahogy időm engedi és kiváncsian várom, hogy mit hozol ki a végére.

Puszil: Glamy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése