2015. január 21., szerda

Design Infinite - Interessier World - Kritika

Szia!

Huh, hát nem is tudom mit mondjak. Nekem nagyon tetszett, annak ellenére, hogy egyáltalán nem ismertem a szereplőket, mert ha jól gondolom ez egy fanfiction. Meg kell mondjam nem vagyok otthon a focis világban, szóval ebből a szempontból nem tudok nyilatkozni, ezért úgy járok el, mint bármely másik történetnél.
Kezdném a helyesírásoddal, de igazából pár elíráson, ékezet hibán meg ilyen kisebb dolgokon kivül nem találtam semmit, úgyhogy jöjjön a történet.
Első kérdésem: Ugye nem hagytad abba az Andy/Em szálat????
Kicsit meglepődtem, amikor az utolsó két részben nem ők voltak a szereplők. Igazából csak ennyi volt a problémám az egésszel.
Nagyon jól fogalmazol. A legelején néhol érzékeltem egy kis bizonytalanságot, mitha nem tudtad volna mit és hogyan írj, de ez időközben teljesen eltűnt.
Az emlékezős részek voltak a kedvenceim.
Tetszett, hogy az egésznek van egyfajta titokzatossága, ami arra késztet, hogy olvasd tovább.
A kerakterek jól ki vannak dolgozva.
A történet pedig nincs agyon sablonozva meg túl bonyolítva. Egyszerű és nagyszerű. Van benne humor, szerelem, féltékenység és minden. Teljesen emberi és realisztikus.
Összeségében engem megfogott, akik szeretik a focis blogokat azoknak nagyon tudom ajánlani, mert ha én szerettem ők imádni fogják.
Csak, így tovább!

Puszil: Glamy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése